Kicsit nagy a csend? Decemberben WAMP Gasztro!

A nagy hallgatásnak oka van: szaladgálok, telefonálok, találkozok, rohanok, megbeszélek, kóstolok és nagyon izgulok, röviden: szervezem a WAMP Gasztrót. Decemberben 3 alkalommal is lesz WAMP (nem a Gödörben, hanem a Millenáris Parkban), ami önmagában is szuper, de most kiegészül 20-25 gasztronómiai árussal is. Nem sorolom fel, hogy kik lesznek és nem is nevezem meg a kedvenceimet, mert mindenkit szeretek valamiért. Inkább elmondom, hogy mi alapján válogattunk és az első WAMP-ig minden nap felfedem néhány résztvevő kilétét.

A szelekció során az volt a cél, hogy olyan árusokat válogassunk össze, akik segítségével a dizájn és a gasztronómia összekapcsolódását megmutathatjuk. Mivel a karácsonyi bevásárló időszak közepén járunk, arra is figyeltünk, hogy mindenféle gasztroajándék kerüljön a kínálatba, lehetőleg megmaradva a dizájn és gasztro vonalon. Természetesen elsősorban a dizájnos magyarokra koncentráltunk, a külföldiek közül pedig olyanokat igyekeztünk összegyűjteni, akik nagyon különleges vagy kevésbé ismert portékával rendelkeznek. Izgi? Szerintem nagyon.

Gyertek!

MEGJELENÍTÉS:ELREJTÉS: 5 hozzászólás
 1. Mi megyünk, majd 12-én, vásárlóként. Hátha találkozunk, ha már a Ffloriol párbajról lecsúsztam…

 2. Szia kedves Lila Füge, alias gasztro szervező :-)!
  Elnézést hogy csak így megtámadlak commentben, de nem tudok más elérhetőséget.
  Tegnap olvastam itt erről az eseményről, ami nagyon tetszik magánemberként is.Cégesen meg már régóta gondolkodtunk hogy jelentkezzünk kiállítónak a wampra. A cégünk a Csokima, amelyben én kézműves bonbonokat csinálok két éve. Nem túl sok helyen árulom még, és a "nagyipari" termelés nem is célunk. A csokoládé alapanyagot is magam csinálom, 76 %-os venezuelai kakaóból. Ízelítőnek a töltelékekből: homoktövis-mandarin, citromolaj, sós karamell, amchur-mangópor, zöldtea, fehércsokis kardamomhab,
  kandírozott csili és gyömbér,rózsatrüffel, eper-menta…
  Ez a belső, és a külsőre is nagy gondot fordítunk. Sajnos a weblapot ezen a héten machinálják, de képeket tudok küldeni, amennyiben érdekel.
  Köszönettel
  Huszár Zsuzsanna

Hozzászólok

E-mail címedet nem tesszük közzé.

Lila Füge

Receptjeim, fotóim, és egyéb irásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, folytatásért pedig a blogomra kattint az olvasó.