VIDEÓ: Krémtúrós pirítós málnával

Uzsonnára találtuk ki, de igazából reggelire vagy vacsorára is megteszi, ha nagyon sietünk. Jó kovászos, magos kenyér, túró, gyümölcs. A málna lehet szeder vagy áfonya, de akár barack is. Az egyszerű dolgok boldoggá tesznek!

Hozzávalók 4-6 személynek:

40 dkg túró

20 dkg mascarpone

2 tk méz

1/2 citrom frissen facsart leve

1 vaníliarúd kikapart magja

20 dkg málna

2 ek barnacukor

1 lime reszelt héja

6-8 szelet kenyér

A krémtúróhoz összekeverjük a túrót és a mascarponét, majd hozzáadjuk a vanília kikapart magjait és a citrom levét. A málnát összetörjük a cukorral és ráreszeljük a lime héját. A kenyereket megpirítjuk, rákenjük a krémtúrót és rákanalazzuk a málnát.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkRántott lecsó
Következő cikkHideg lecsókrém gyerekeknek (is)
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.