Sok Kicsi 2010 – felajánlásom: Wamp Gasztro válogatás

A gasztrobloggerek adománygyűjtő kedve 2010-ben is kitart, és szerencsére a lelkesedéshez nagy sikerek is társulnak. Most megint útjára indult a Sok kicsi akció, melynek keretén belül úgy adakozhattok a minőségi életre teljesen esélytelen, mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű Hajdú-Bihar megyei családok javára, hogy közben egy nyereményjátékban is részt vesztek. A tavalyi akcióval megegyezően idén is 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat, amelyekre 1000 forintos virtuális sorsjegyeket vásárolhattok. További részletek és részvétel az akcióban a Sok kicsi oldalán.


Az én felajánlásom a decemberi WAMPok gasztro kínálatából egy exkluzív válogatás. A WAMPhoz illően kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerültek a karácsonyi vásárok kínálatába –  csodálatos csokoládék, borok, párlatok, olívaolajak, lekvárok, csatnik, szarvasgomba, csúcsminőségű cukrásztermékek és különleges szakácskönyvek. A csomagba kerül egy pillanatnyilag még titkos, de szuperdizájnos és szerelemből alkotott Lila Füge meglepetés is. A csomag összeállítása történhet a nyertes ízlése szerint, vagy az én szelekcióm alapján. 

 

MEGJELENÍTÉS:ELREJTÉS: Hozzászólások (0)

Hozzászólok

E-mail címedet nem tesszük közzé.

Lila Füge

Receptjeim, fotóim, és egyéb irásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, folytatásért pedig a blogomra kattint az olvasó.