Almás-tormás krémsajt

Hozzávalók (3 bagel megtöltéséhez):

2 db alma

pár csepp citromlé

2 evőkanál frissen reszelt torma

15 dkg natúr krémsajt

Elkészítés:

A meghámozott, magház nélküli almagerezdeket 4 dl vízben, a citromlével puhára főzzük. Leszűrjük, levét félretesszük. A tormát megreszeljük, elkeverjük a puhára főtt almával, majd ha kihűlt, a krémsajttal is. Felhasználásig hűtőben hagyjuk ízeit összeérni.

 

5/5 (1)

Kérjük, értékeljen

Előző cikkKiskovászos turista bagel
Következő cikkŐszi, almás – karamellás üdítő

“Ami a szívemen, az a szádon”
Kreatív tervezéssel, kommunikációval foglalkoztam. Fokozatosan alakult úgy az életem, hogy ma már szinte minden időmet a gasztronómia világában töltöm. Családi örökségem az osztrák polgári konyha és az erdélyi nyárikonyhák receptjei és történetei. Eredeti alapanyagok és elfelejtett ízemlékek után kutatok, amelyeket újrateremtek a konyhában. A főzés és a hozzá kapcsolódó vizuális tálalás számomra kommunikációs csatorna. Esszenciája a játék, szeretet, szenvedély, születés, kutatás, kíváncsiság, tanulás, tanítás. A Diana mosolya blogon ebből lehet inspirálódni.