Játék szerveződik a Lila Fügén, nagyon menő és izgalmas ajándékért – olyan izgatott vagyok, mintha én nyerném a végén a kaspókat. A Lila Füge és a Boskke Hungary közös játékában arra kérünk titeket, hogy írjátok meg kommentben MINDKÉT csoport üzenőfalára, hogy milyen zöldfűszereket nevelgettek az ablakpárkányon, teraszon, kertben. A mindkét helyre kommentelők között két Boskke kaspót sorsolunk ki január 31-én. A játék a Facebookon zajlik, lájkolni kell hozzá a Lila Füge és a Boskke Facebbok oldalát.

A BOSKKE kaspókkal a decemberi utolsó WAMP-on találkoztam először és alig várom, hogy új konyhám legyen és ilyenekbe tegyem a fűszernövényeimet. Remélem örülni fognak a lefelé lógásnak, mert ez vár rájuk.

A BOSKKE Sky Planter nem más, mint egy kaspó, ami ugyanúgy lóg, mint “normális” társai, viszont fejjel lefelé. A meghökkentő látvány mellett természetesen magát a funkcióját is tökéletesen betölti, de jóval több, mint egy hagyományos kaspó. A belső öntöző szerkezetnek köszönhetően a nedvesség egyből a gyökerekhez jut. Az alkalmazott technológia révén 80 % kevesebb víz szükséges a hagyományos öntözéssel szemben, így havonta mindössze elég egyszer vagy kétszer utánatölteni. Nem folyik ki belőle a víz és nem potyog ki a föld sem, nagyon vicces látvány. És persze dizájn a javából.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkZöld mosás
Következő cikkCsokis keksz
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

4 HOZZÁSZÓLÁS