Könnyed zenés borvacsora a Pesti Lámpás étterem belső udvarán 2011. május 15-én vasárnap. Tokaji borok a világ utcai ételeire hangolva – 9 fogás, 9 bor, 9 nő.
Bárdos Sarolta (Tokaj Nobilis)
Behumi Dóri (Budapest Bár, Dórika és a Rombolók)
Berecz Stéphanie (Tokaj Kikelet)
Bodrogi Fűszeres Eszter (Fűszer és Lélek)
Bodó Judit (Bott pince, Tokaj)
Havas Dóra (Lila Füge)
Mautner Zsófia (Chili és Vanília)
Toronyi Zsuzsa (a CEWI egyik alapítója, borszakértő)

Eddig a tokajit palotákban szolgálták fel, és libamájat társítottak hozzá. Most kiszabadítjuk az aranykalickából ezt a gyönyörű bort, és izgalmas utakat keresve nemzetközi street fooddal kínáljuk – ki gondolta volna, hogy a furmint kenyérlángossal, curryvel és vietnámi szendviccsel csodákra képes?
Nem kell a sok evőeszköz között eltévedni – csak egy kés, egy villa és egy kanál lesz az asztalon, nem kell eltartani a kisujjunkat borszagolgatás közben, vagy feszengve ülni a damaszt abrosz előtt, gyertek tornacipőben, elég, ha a poharak csillognak!

A 9 fogásos borvacsora ára 12 000 Ft/fő
Helyszín: Pesti Lámpás étterem, 1053 Budapest, Károlyi Mihály u. 12.
Kezdés: 19:30
Dresscode: laza

Jelentkezés a 9noazutcan kukac gmail.com -on május 9-ig.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkReggeli, Brunch, M. Olivier Poulard
Következő cikkTavaszi túrókrém
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Sziasztok!

    Volt szerencsém részt venni a vacsorán, és egyetlen egyet tudok csak a szemetekre vetni, hogy eddig senki sem tette nyilvánossá az elképesztően finom kenyérlángos receptjét:) Vagy lehet, hogy csak nem voltam elég szemfüles?