Egy újabb játékra szeretném felhívni a figyelmeteket. Szerintem megéri részt venni a Szega Foods receptversenyén, nem csak a dicsőségért, hanem a menő nyereményekért is. Kezdem egyből ezekkel, utána pedig kiderül mit kell értük tenni.

A legjobb 10 recept készítője belépőt nyer az OTP Klub Gourmet Fesztiválra.
A harmadik helyezett jutalma egy 15.000.-Ft értékű SZEGA FOODS vásárlási utalvány
A második helyezett jutalma egy 25.000.-Ft értékű SZEGA FOODS vásárlási utalvány
Az első helyezett pedig egy három napos, 2 éjszakás, kétszemélyes wellness hétvégét nyer a Balaton parti Máriafürdőn található Viktor bor és vendégházba.

szega_receptverseny.jpg

És akkor a feladat: válassz ki legalább hármat a Budagyöngye Bevásárlóközpontban lévő Szega Camembert Sajt- és Sonkaszaküzlet (1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121, -1 szint 17-18-as üzlet) 5 Szega Foods-termékcsoportjából:

sajtok
olívaolajok
balzsamecetek
Szega Foods saját márkás fűszerek
Szega Foods saját márkás lekvárok

és készíts belőlük egy ételt vagy egy komplett menüt saját recepted alapján. Fotózd le és tedd közzé a blogodon, legkésőbb május 31-én éjfélig. A receptedet és fotó(i)dat töltsd fel a Szega Foods Facebook oldalán a „Receptverseny” felületre 2012. május 17. reggel 8 óra és május 31. éjfél között, a blogbejegyzés linkjét küldd el a receptverseny@szegacam.hu címre. Részletek itt.

Reszkessetek, mert benne leszek a zsűriben!

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kedves Lila Fuge, egy nem ide illo kérdés: a Szuflé magazinban az édes-savanyú grillezett oldalas receptjénél bukkantam a szilvaszószra. Mi is ez pontosan? Az általam ismert egzotikus élemiszerboltokban nem ismerik, ill. egy helyen volt egy szója-szilva marinád. Ez lenne az? Kérlek, válaszolj, nagyon szeretném kiprobálni ezt a receptet. Koszonet!