Kedves Gasztrobloggertársak! Ugye nem felejtitek, hogy a 10. VKF!-re a pályaművek megjelentetési határideje jövő hét péntek, vagyis a gondolkodásra szánt idő kb. 2/3-a lejárt? Remélem már mindenki fejében fogalmazódik, hogy mit szeretne megosztani a közzel (kiírás itt)! Beetetésként elmondom, hogy már érkeztek (szipogtató) írások.

A pályaműveket ne felejtsétek nekem levélben is elküldeni a lilafuge@freemail.hu -ra, így biztosan senki sem marad ki az összegzésből!

Egy érdekesség még a végére: a nemzetközi porondon is elindult szinte ugyanebben a témában egy hógolyó Vanielje konyhájából, a kiírás címe: Apples & Thyme – a celebration of time spent in the kitchen with our mothers and grandmothers. A határidő november 10., így szipoghatunk majd angolul is ugyanazon a hétvégén, ha éppen úgy tartja kedvünk.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkÍgy alakult
Következő cikkMatcha
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

7 HOZZÁSZÓLÁS