A nagy hallgatásnak oka van: szaladgálok, telefonálok, találkozok, rohanok, megbeszélek, kóstolok és nagyon izgulok, röviden: szervezem a WAMP Gasztrót. Decemberben 3 alkalommal is lesz WAMP (nem a Gödörben, hanem a Millenáris Parkban), ami önmagában is szuper, de most kiegészül 20-25 gasztronómiai árussal is. Nem sorolom fel, hogy kik lesznek és nem is nevezem meg a kedvenceimet, mert mindenkit szeretek valamiért. Inkább elmondom, hogy mi alapján válogattunk és az első WAMP-ig minden nap felfedem néhány résztvevő kilétét.

A szelekció során az volt a cél, hogy olyan árusokat válogassunk össze, akik segítségével a dizájn és a gasztronómia összekapcsolódását megmutathatjuk. Mivel a karácsonyi bevásárló időszak közepén járunk, arra is figyeltünk, hogy mindenféle gasztroajándék kerüljön a kínálatba, lehetőleg megmaradva a dizájn és gasztro vonalon. Természetesen elsősorban a dizájnos magyarokra koncentráltunk, a külföldiek közül pedig olyanokat igyekeztünk összegyűjteni, akik nagyon különleges vagy kevésbé ismert portékával rendelkeznek. Izgi? Szerintem nagyon.

Gyertek!

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkIkea ebéd otthon
Következő cikkOreo
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szia kedves Lila Füge, alias gasztro szervező :-)!
  Elnézést hogy csak így megtámadlak commentben, de nem tudok más elérhetőséget.
  Tegnap olvastam itt erről az eseményről, ami nagyon tetszik magánemberként is.Cégesen meg már régóta gondolkodtunk hogy jelentkezzünk kiállítónak a wampra. A cégünk a Csokima, amelyben én kézműves bonbonokat csinálok két éve. Nem túl sok helyen árulom még, és a "nagyipari" termelés nem is célunk. A csokoládé alapanyagot is magam csinálom, 76 %-os venezuelai kakaóból. Ízelítőnek a töltelékekből: homoktövis-mandarin, citromolaj, sós karamell, amchur-mangópor, zöldtea, fehércsokis kardamomhab,
  kandírozott csili és gyömbér,rózsatrüffel, eper-menta…
  Ez a belső, és a külsőre is nagy gondot fordítunk. Sajnos a weblapot ezen a héten machinálják, de képeket tudok küldeni, amennyiben érdekel.
  Köszönettel
  Huszár Zsuzsanna