Kolbász a lecsóban, de másképp

A kolbász a lecsóban alapkellék. Az már kérdés, hogy pirítás után bennehagyjuk és főzzük a lecsóval, vagy kivesszük és csak a végén tesszük bele. Ez most egy teljesen más módszer.

Lecsó pirított kolbászdarabokkal

Sanya alap lecsója

egy kis szál friss-puha füstölt kolbász

A frissen füstölt, még lágy kolbászt morzsoljuk ki a bélből és egy mély falú serpenyőben pirítsuk le az egészet. A felét vegyük ki, a maradékhoz pedig adjunk hozzá annyi lecsót, amennyit szeretnénk, majd enyhén pirítsuk le az egészet. Tálaláskor a tetejére szórjuk a maradékot és fehér kenyérrel tunkolva burkoljuk!

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkEnergiagolyók és gondolatok az iskolakezdés körül
Következő cikk10 tévhit a grillezésről, amiket felejts el
Voltam visszahúzódó, nemcsajozós kamasz, voltam bébiszitter, voltam fél gyerek-fél felnőtt , naiv meg lelkes, rohantam fejjel a falnak, voltam ’számteches’, könyves, laktam albérletben az Alföld különböző pontjain, láttam közelről tehenet, sőt fogtam is, vágtam disznót (láb, kampó, kés), dolgoztam krumpli és paprikaföldön, ruhagyárban szalag mellett, fürdőben pénztárosként, mosogatóként és csárdában moslékosként. Voltam barista külföldön, főztem kávét hektószámra, “voltam harcos, voltam állat”… meg ‘marketinges’, kreatív ötlet-és szakember és építésztechnikus (még mindig az); mellette meg biciklista, hegy-és kutyamániás, borivó, még mindig gyermekien lelkes, és már ’harmincas’; Kos, teafőző, alföldi, “yuppie-féle” és parasztgyerek. A családnak még mindig Sanyika, barátoknak Sanya, bemutatkozásnál pedig ‘lehódítózott’ Nagy Sándor.