d2

Köszönöm, hogy eddig kitartottak mellettem és nem engedtétek, hogy a Lila fügét elengedjem. Írtatok, megállítottatok az utcán, hívtatok, jeleztétek, hogy van igény rá, hogy ez a blog éljen. Bennem is mindig meg volt a kedv és az akarat, csak éppen a sok minden más mellett, ami az elmúlt 3 évben történt, energiát nem találtam rá, hogy ide visszaköltözzek. Most viszont ez is meglett, így mindenkit üdvözlök itt újra, szeretettel.

Mostantól folyamatosan frissül a blog a megszokott módon – lesznek receptek, fotók, bejegyzések, de lesznek új dolgok is: videók, új könyv és új TV műsor. Csupa jó dolog 🙂

Azoknak, akik esetleg csak most keveredtek ide: 2006 szeptemberében kezdtem el a Lila füge blogot írni (uh, kimondani is sok). Természetes, hogy 10 év alatt (uh, már megint) rengeteg minden történik, változik, de szerencsére egy valami állandósult: a rajongásom a gasztronómia iránt. A blogolásból intézmény lett, magazinmegjelenések, TV műsorok, könyvek, online videók követték és mindennek megannyi recept, új alapanyagszerelem, ízlésformálódás, tanulás és közléskényszer az eredménye.

A mindig változó, éppen aktuális és gyorsan felülírt egészségtrendekkel óvatosan bánok. Sokkal inkább a kiegyensúlyozott étkezésben, a minőségi alapanyagokban, a szeretettel készített ételekben (és a testmozgásban) hiszek. Bacönnel igenis minden finomabb és nincs megnyugtatóbb egy szelet sütinél – akár az elkészítésére, akár az elfogyasztására gondolok. Minden élethelyzetnek, boldogságnak, szomorúságnak megvannak az ételei, ezek végigkísérik az életünket és számomra nagyon érdekes megfigyelni, hogy mik is ezek. Mindenevő vagyok, nincs már olyan étel, amit legalább egyszer ne kóstolnék meg. Ami tetszik, azt meg is főzöm, vagy sütöm. Aztán írok róla, vagy TV műsorban, videóban mondom el.

d6

Mostantól itt találtok még meg:

TV Paprika (részletek hamarosan)

BBC Good food magazin

instagram.com/lilafuge

Könyveim:

Lila füge szakácskönyv (2011)

Születéstől születésnapig (2013)

Így etesd a családodat (megjelenik 2016 novemberben)

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

5 HOZZÁSZÓLÁS