Alaphelyzetben nem jelenteném be itt a blogon, hogy hol strandolok, bulizok vagy töltök egy egy balatoni napot. Most különleges okom van rá. A Coke Club 4 héten át gasztrobloggerekkel működik együtt, hogy az amúgy sem a főtt kukorica-lángos-hekk szentháromságra épülő menüt színesítsék. Ezen a héten, vagyis mától vasárnapig, Lila Füge fogások is lesznek az étlapon.

A Coke Club klassz hely, olyan balatoni strand és klub, amilyen nincs még egy, ezért örültem az ötletnek. Amikor R2r még pocakban volt, többször is voltunk lent bulizni, jó lesz most újra. És hogy ne csak a buliról szóljon a dolog, játékot is szervezünk. A játék a Lila Füge Facebook oldalán zajlik és roppant egyszerű, csak egy kérdésre kell válaszolnotok. A helyesen válaszolók között két nyertest is kihúzunk augusztus 4-én.

Keressétek meg a kérdést a Lila Füge Facebook falán, válasszátok ki a szerintetek helyes választ. Várjatok augusztus 4 éjfélig és figyeljétek újra a Lila Füge FB falát, itt jelenik majd meg a nyertesek neve, amit a Random.org segítségével sorsolunk majd ki.

A nyeremény 2×2 fő részére augusztus 5-re:
– egész napos strandbelépő
– este 7-kor vacsora Lila Fügével a Coke Club éttermében
– VIP jegyek az esti bulira.

A vacsora végére meglepetés desszerttel is készülök!

Azoknak, akik nincsenek fent a FB-on: küldj egy mailt a lilafuge[kukac]gmail[pont]com-ra, a tárgy mezőbe írd be: Coke Club. Elküldöm neked a kérdést, amit egy válaszlevélben megválaszolhatsz, így részt vehetsz a játékban.

A részvételi határidő: augusztus 4., éjfél.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen