Update: A kollekció darabjai a lilafuge kukac gmail pont com – on rendelhetők meg. A kötények 5000 Ft-ba, a táskák 4500 Ft-ba kerülnek.

Karácsony szempontjából egy kicsit már az utolsó pillanatban, de végre elkészültek a Lila Füge kollekció első darabjai. Milyen jó is ezt leírni! Lila Füge Kollekció. Nézzétek el nekem, le kellett írnom még egyszer és nem visz rá a lélek, hogy kitöröljem. Ez egy érzelemmel teli pillanat.

Persze lehet azt mondani, hogy csak használati eszközökről van szó, de számomra ennél sokkal többről. A Lila Füge mostanra nagyon fontos részévé vált az életemnek, egy olyan kifejezési forma, ami a recepteken messze túlmutat. A színek, a formák, a név, a fotók, a logó egységgé forrtak és jóval több mindent mondanak el rólam, mint azt eleinte terveztem vagy akár magamnak megfogalmaztam. Kommunikációs szempontból egyszerű és természetesnek mondható dolog történik: márkaépítésnek nevezik. Csakhogy ez a márka én vagyok és így nem tudom (és nem is akarom) objektíven kezelni. Mindenben, ami a Lila Füge nagyon benne vagyok és épp ezért vagyok boldog és büszke, amikor bemutatom nektek a mini kollekció első darabjait.

A terveket Mátrai Kriszti (Crix design) készítette és a kivitelezésben is ő segített. Szuper volt vele dolgozni, mert az első ötlethalmazból is egyből ugyanazokat választottuk ki és az egész munkafolyamat során semmi komoly változtatásra nem került sor inkább hozzáadtunk mindig egy kicsit. Egészen más elképzeléssekkel indultam neki a projektnek (ezeket most elraktározom) és bár a végeredmény nem az alapötlet megtestesülése, mégis az eredeti koncepciónál maradtunk.

A táskáknál és a kötényeknél is az volt a vezérelv, hogy egy kicsit többek legyenek a hagyományos konyhai köténynél és bevásárlószatyornál. A kötényeken mágnessel kapcsolódó füge formájú kifogókesztyű kapott helyet, a táskákon ugyanígy egy kis tárca, amiben egy kulcstartó karika is elbújik. A következő fázisban a tárcába majd egy kicsire összehajtható bevásárlótáska is kerül (ezek még nem érkeztek meg).

A kollekció darabjai a lilafuge kukac gmail pont com – on rendelhetők meg. Most vasárnap személyesen átvehetitek őket a WAMPon (Millenáris B épület, december 19. 10:00-20:00), vagy kérhetitek postai utánvéttel is. A kötények 5000 Ft-ba, a táskák 4500 Ft-ba kerülnek.
A Sok kicsi nyertesem is ebből a kollekcióból választhat az egyéb WAMP Gasztro ajéndékok mellé.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

10 HOZZÁSZÓLÁS