MIT FŐZZEK A HÉTEN? ÉLJEN A SPÁRGA SZEZON!

Kezdődik a spárgaszezon, ezért erre a hétre nagyon finom spárgából készült ételeket hoztam Nektek! Tele van rostokkal, vitaminokkal, kalória pedig alig van benne – és még könnyű is elkészíteni. Jó étvágyat!

Hétfő | SPÁRGÁS SAJTGOMBÓC KAPROS UBORKASALÁTÁVAL

Kedd | ZÖLD SPÁRGA PEZSGŐKRÉMMEL

Szerda | ZÖLDSPÁRGA KRÉMLEVES, KECSKESAJTTAL

Csütörtök | KECSKESAJTOS TOJÁSKRÉM SPÁRGÁVAL

Péntek | RAKOTT FEHÉR SPÁRGA

Szombat | MUSTÁROS NYÚL SPÁRGÁS ZÖLDBORSÓVAL

Vasárnap | TEPSIS CSIRKE ÚJBURGONYÁVAL ÉS ZÖLD SPÁRGÁVAL

Tetszett a recept?

- Mutass többet a szerzőtől -