Két érdekességről is levelet írt – feltételezem szinte mindannyiunknak, akik kajablogot írunk – Hegyi Zsolt: konyha blog indult Szőke András internetes iskolájában, és egyből receptversenyt is hirdettek. Téma: szárnyasok. Nyeremény: 50 000 Ft. Szépséghiba: zsűrielnök “díszítsükegykisrózsaborssal” Bede Róbert (upsz, én biztosan nem nyerek…). Hajrá! Gyűljenek a szárnyas receptek és gazdagodjon valaki közülünk!

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkA padlizsán is lila
Következő cikkSupersonic
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. szia Zsolt!
    Köszi a megtisztelő levelet, látod, ki is tettem a hírt, örülök az ilyen megmozdulásoknak, játszani pedig imádok. Győzzön a legjobb recept, Robi pedig remélem megbocsájtja, de tényleg nagyon sokat díszíti az ételeket rózsaborssaal a TV Paprikán és ezen jót szoktunk szórakozni. Ez nem jelenti azt, hogy ne főzne jól, de ti ezt jobban tudjátok és remélem meg is mutatjátok.

  2. 🙂 Köszönöm a linket – itt is elmondom, mert lehet ez nem volt egyértelmű, mert lustaságomból fakadóan körlevelesre sikerült a mailom, hogy csak azoknak küldtem ilyet, akiket olvasok, akik oldalát látogatom és akiknek már volt olyan konyhás “megmozdulása”, ami miatt ottragadtam.

    Ami a versenyt illeti: játék, nem akarjuk megváltani a világot, sem megreformálni a magyar gasztronómiát, csak egy jót játszani. Én fotós vagyok, András filmes, bár mindketten főzünk (én remekül), de szerettünk volna egy szakmabelit is bevenni a játékba. Mivel Robival dolgoztunk együtt a Művészetek Völgyében és főztünk is, őt választotuk, mert a mi tapasztalataink alapján egyszerűen szólva jól főzött, a zsűrizése (mert ott is volt verseny) korrekt volt. A TV Paprikát tessék külön kezelni, mi az Estiskola.hu vagyunk. 🙂

    Amúgy meg küldj nyugodtan receptet, mert bár van, aki tudni véli azt is, milyen recept fog győzni, nincsenek előre leosztott lapok. Játék.