A gasztrobloggerek adománygyűjtő kedve 2010-ben is kitart, és szerencsére a lelkesedéshez nagy sikerek is társulnak. Most megint útjára indult a Sok kicsi akció, melynek keretén belül úgy adakozhattok a minőségi életre teljesen esélytelen, mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű Hajdú-Bihar megyei családok javára, hogy közben egy nyereményjátékban is részt vesztek. A tavalyi akcióval megegyezően idén is 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat, amelyekre 1000 forintos virtuális sorsjegyeket vásárolhattok. További részletek és részvétel az akcióban a Sok kicsi oldalán.


Az én felajánlásom a decemberi WAMPok gasztro kínálatából egy exkluzív válogatás. A WAMPhoz illően kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerültek a karácsonyi vásárok kínálatába –  csodálatos csokoládék, borok, párlatok, olívaolajak, lekvárok, csatnik, szarvasgomba, csúcsminőségű cukrásztermékek és különleges szakácskönyvek. A csomagba kerül egy pillanatnyilag még titkos, de szuperdizájnos és szerelemből alkotott Lila Füge meglepetés is. A csomag összeállítása történhet a nyertes ízlése szerint, vagy az én szelekcióm alapján. 

 

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkPita
Következő cikkIkea ebéd otthon
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.