Ma megjelent a Szuflé magazin – a Nők Lapja Konyhája különszáma. Még nem fogtam a kezembe, de G már jelentett (ő vette át a példányom) azt mondta nyugodjak meg. A megjelenés két okból is nagyon izgalmas számomra: a kiadó ígérete és szándékai szerint igazi igényes gasztronómiai lapot kapunk a kezeink közé, ez már önmagában is nagyon nagy dolog és drukkolok, hogy elnyerje majd az olvasók tetszését. Nagy sikert szeretnék, ráfér a piacra és ránk, olvasókra is. A második ok, amitől tényleg összeugrik a gyomrom, amikor csak rá gondolok az, hogy 8 fotóm és receptem szerepel a Szufléban.

Imádtam ennek a munkának minden pillanatát. Megizzadtam, amíg kitaláltam a 8 Szilveszteri party- falatot – ezt relatíve gyorsan kellett, de utána módosult tudatállapotban voltam, amíg le nem adtam az anyagot. Mindent csak képekben, ízekben, kiegészítőkben láttam. Reggel kilőttem az ágyból és rántottam fel a redőnyt, hogy lássam süt-e a nap, délben alig vártam, h R2r elaludjon és nekiláthassak a fotózásnak (ennek a csokis képnek a nagy napján alig volt fény, azt hittem meghalok, mégis ez lett a kedvencem). Amikor készen lettem napokig nem mertem megnézni a képeket, nehogy ne szeressem, amit látok. Szívbajt kaptam, amikor a Facebookon olvastam, hogy Mautner Zsófi képeit profi fotós és stylist készíti és alig vártam, hogy megpillanthassam Vrábel Kriszta várhatóan gyönyörű képeit… Most pedig a ti szemeitek elé kerül a magazin (ott vigyorgunk hárman a címlapon, hihi), lapozzatok bele és ha tetszik vegyétek meg! Ha sikere lesz az első számnak, lesz folytatás is…

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkCantucci(ni)
Következő cikkHázi füstölés
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. köszönjük! végre én is megnézhettem, nagyon örülök neki, tényleg szép, tartalmas, igényes lap:)
    @tigrimama: robbanós cukrot végül egy sarki trafikban kaptam, kis zacskóban, de nyalókáva összecsomagoltat hiperekben is láttam. a legdurvább édességes trafikokat és boltokat kell keresni 🙂
    a recept működik enélkül is, de tény, hogy sokat dob rajta, fáleg, ha nem árulod el előre mi van a mousse-ra szórva

  2. Nagyon szép az újság és a te receptjeid is nagyon tetszenek! Mi az a robbanó cukor(pontosabban tudom mi a robbanó cukor, mert ettem már robbanó cukros csokit), de hol lehet önmagában robbanó cukrot venni?
    Remélem folytatódik az újság, én azt hittem, már elő is lehet rá fizetni, v ilyesmi…