Borsópalacsinta

Ha unjuk már a banánt, akarom mondani reggelire a hagyományos rántottát.

Hozzávalók:

10 dkg zsenge borsó

1 ek. joghurt

1-1 csapott kk. só és bors

5 dkg feta

2 ek. liszt

1 kis szál újhagyma, megtisztítva, felaprítva

1 gerezd fokhagyma, megtisztítva

2-3 kis levél bazsalikom

olaj

Elkészítés:

Az összes hozzávalót tegyük egy edénybe, és botmixerrel pépesítsük palacsintatészta állagúra.
Nem baj, ha egy picit darabos marad, sőt kifejezetten jót tesz neki.
Egy serpenyőt hevítsünk fel, és olajon süssük ki a palacsintánkat.

Tipp:

Tálaláskor szórjunk rá a zsenge borsóból, meglocsolhatjuk joghurttal, vagy ha csípősen
szeretjük, használjunk csilit vagy erős fűszerpaprikát a tésztához.

Tetszett a recept?

- Mutass többet a szerzőtől -