Harmadik alkalommal szerveződik a karácsonyi Sok Kicsi akció, amellyel eddig minden évben nemes célra gyűjtöttünk, most is ezt tesszük. Az idei támogatottunk a Menedékház Alapítvány családok átmeneti otthonai lesznek, ahol a két otthonban 80 fő – köztük jelenleg 51 gyermek – elhelyezésével próbálnak segítséget biztosítani a családok széthullása ellen.Részletesebben itt lehet támogatottjainkról olvasni.

fenyo2.jpg

Mint az elmúlt két évben is, az első szakaszban a felajánlásokat tesszük közzé: november 16-30. a Sok Kicsi oldalán minden nap egy blogger és egy cég programja olvasható, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban böngészhetőek lesznek a későbbiekben. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig történik a Nyereményjáték menüpontban. A sorsolásra december 21-én kerül sor.

A felajánlásom:

Egy dedikált példány a nemrég megjelent szakácskönyvemből, és egy személyre szabott süticsomag a könyvben található édességekből – akár személyes preferencia alapján, előzetes egyeztetést követően.

LilaFuge_BOOOK_web_1.jpg

Minden további információ a Sok Kicsi honlapján.

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen