Kicsit megkésve (szokás szerint) válaszolok a Kördésre®, melyet Marmalade jutatott el hozzám. Mentségemre legyen mondva, hogy az én menümből ezúttal nemigen lehet ötleteket meríteni, mert nem készülök semmivel. Hagyományosan a családunk Húsvétkor elutazott, általában Bakonybélbe, így inkább a kirándulás és a közös családi élmények maradtak meg emlékezetemben gyerekkorom óta, mint a nagy húsvéti lakomák. Tini koromtól kezdve ezt a szokást még jobban kezdtem értékelni, az elmúlt években pedig már kifejezettem menekülőre fogtam… kínos vagy nem, de már nem hoz annyira lázba a locsolkodás (tisztelet a kivételnek :)). Folytatjuk hát a hagyományt “új családként” is, a családjainkat látogatjuk, kirándulunk, együtt vagyunk.


Természetesen van néhány ikonikus húsvéti étel és persze sütemény, amelyet anyukám, a hétfői reggelire – mert nálunk ez a szokásos nagy lakoma – minden évben elkészít, és ami nélkül nem lenne Húsvét a Húsvét. Kedvencem ezek közül a túrós alagút, már alig várom a holnapot! Kellemes Húsvétolást mindenkinek!

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

Előző cikkDMBLGIT – MY BLOG LOOKS GOOD IN THIS!
Következő cikkEpres omlett
2006. szeptemberében kezdtem el írni a Lila füge blogot, ami azóta sok változáson ment keresztül, mindig egyre több és szebb lett. Ma már nem blog, hanem ez az oldal. Persze nekem egy oldalnál sokkal több, mert az életem egyre nagyobb, izgalmasabb, szinesebb része.

1 HOZZÁSZÓLÁS