Nem tervezek a Lila Fügéből techie blogot csinálni, de itt az ideje, hogy bevalljam leküzdhetetlen vonzalmam a kütyük iránt. Talán nem túlságosan súlyos a helyzet, de az biztos, hogy a mi családunkban nem a klasszikus felállás a jellemző, nem G rajong a kütyükért, hanem én. Nagyon tisztelem őt azért, hogy az eszközöket úgy szereti, ha arra használhatók, amire eredetileg kitalálták őket és egyáltalán nem csábul el, ha egy eszköz több funkciót is ellát, sőt! A telefonjával telefonál, a fényképezőgépével (filmre) fényképez. Ami igazán hasznos, azt kihasználja, de nem vágyik mindig egy újabb játékszerre úgy mint én.

Azért és sem vagyok mindenre bepalizható – a GPS pl. sose érdekelt és a konyhába is csak nagyon óvatosan szelektálok (részben ezért, mert már így is tele van). Viszont mp3 lejátszóból és okostelefonból az első generációs, i-jelzésű  KELLETT. Ezeket azóta nagy örömmel cserélem mindig újabbra és boldogan vásárolok hozzájuk kiegészítőket is, őrületbe kergetve ezzel (elsősorban) G-t és boldoggá téve a Cupertinoban dolgozókat. Egyszerűen vannak olyan kütyük, amelyekre nem tudok nemet mondani és csodálatos ideológiákat gyártok, hogy miért lenne rájuk óriási szükségem. Ilyen a tablet is (azt hiszem magyarul helyesen táblagép). Tisztában vagyok vele, hogy maga a táblagép kategória olyan, amire nincs valójában szükség, de mégis annyira izgalmas és újszerű, hogy nem tudok neki ellenállni. Megvan a két megdönthetetlen okom is: 1. amióta megszűnt a kedvenc gasztro magazinom, a Gourmet, egyetlen helyen él tovább, egy iPad alkalmazásban. 2. A laptopot nem viszem be a konyhába, mert féltem. Ráömlik valami, beragadnak a billentyűk, leverem, megégetem, egyszóval szinte biztos, hogy a nagy konyhai vircsaft áldozata lenne rövid idő alatt. A telefonommal szoktam bűvészkedni, de ez is ki van téve a fenti balesetek nagy részének, és ennél jobban szeretem a kis okos készülékemet. A tablet tökéletes megoldásnak tűnik a konyha és a technológia iránti vonzalmam ötvözésére. Főleg, ha ilyen csini kiegészítőkre is szert teszek.

 FUL1_F50L99_28333-APPL.jpg

Azt el kell még mondanom, hpgy a vallomásom nem mentes minden kereskedelmi indíttatástól. A T-Mobile-tól kaptam egy tabletet 2 hónapra, hogy feltérképezzem a főzés és az eszköz kapcsolódási pontjait. Nem tudom, honnan tudták, hogy erre a legmegfelelőbb személyt választották ki – a vallomásomat korábban nem tettem közzé. Szerintetek a 2 hónap végén lesz saját tabletem? Most borítékba teszem a választ és 2 hónap múlva bemutatom azt is. Addig kutatási eredményeim publikálására számíthattok.

Így még jobban néz ki, nem?

500.png

Még nincs értékelve.

Kérjük, értékeljen

1 HOZZÁSZÓLÁS