Húsvéti csupakrém torta, cukormentesen is😊

Kekszes réteg: 170 gr kekszmorzsa Detki cukormentes kakaós omlós kekszből, 1 evőkanál kakaópor, 40 gr puha vaj Túrós réteg: 200 gr ricotta vagy túró, 1 kezeletlen citrom héja és fél citrom leve, édesítőszer ízlés szerint (pl. stívia és eritrit keveréke 1:4), tejszínhab 1,5 dl cukormentes habtejszínből, édesítővel ízesítve Vaníliás réteg: 4 tojás, 1 tasak vaníliás pudingpor (40 gramm), 1 vaníliarúd kikapart magja, 6 dl tej, édesítőszer (ízlés szerint), tejszínhab 1,5 dl habtejszínből, édesítővel Tejszínhab réteg: tejszínhab 2 dl habtejszínből, vanília, édesítőszer Elkészítés: Először a vaníliás krémet főzzük meg. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját felverjük, belekeverünk 1 dl tejet és hozzádolgozzuk a pudingport. A maradék tejet felforraljuk a kikapart vaníliamagokkal és édesítővel, hozzáadjuk a tojásos keveréket, óvatosan besűrítjük. A fehérjét kis édesítővel felverjük, és a még forró pudinghoz keverjük. Hagyjuk langyosra hűlni. A kekszes réteg hozzávalóit robotban összeaprítjuk és összekeverjük. Egy kb. 24 cm-es, levehető oldalú tortaformába belenyomkodjuk a kekszes masszát. A túrót szétnyomkodjuk egy villával, belereszeljük a citromhéjat, citromlevet és édesítjük. Az összesen 5 dl tejszínt felverjük, ízesítjük édesítővel, kb. a harmadával fellazítjuk a túrót, amit rásimítunk a kekszes rétegre. A már kihűlt pudingba beleforgatjuk a hab másik harmadát, ez lesz a második réteg. A végén a maradék tejszínhabot is a formába simítjuk. Hűtőszekrénybe tesszük legalább 3-4 órára, hogy jó hideg legyen, de egy egész éjszaka hűtés még jobbat tesz vele. Tálalás előtt cukormentes kakaóporral bőven megszórjuk. Természetesen cukorral is elkészíthető.